Oferta noastra

Fotoliile de masaj sunt foarte usor de folosit si sunt disponibile pt toate categoriile de clienti. Aceste fotolii sunt setate sa functioneaze cu bacnote de 1, 5 si respectiv 10 lei.

Dupa introducerea bacnotei si alegerea programului corespunzator de masaj, fotoliul se rabateaza pe spate, coordonandu-se cu suportul pentru gambe si sezut pt a aduce corpul intr-o pozitie cat mai confortabila propice inceperii masajului solicitat.

Prin sistemul de air-baguri, rotite, role si ciocanele incorporate in fotoliile de masaj, sunt stimulate simultan gambele, sezutul, zona spatelui (din zona lombara catre cea cervicala) si gatul intr-un mod foarte placut. Fotoliul de masaj realizeaza tehnici consacrate de masaj clasic cum sunt cele de efleuraj, frictiune, si tapotament pentru ca la finalul masajului sa fie resimtita o stare generala de tonifiere si relaxare. Fotoliile de masaj sunt prevazute cu pernuta pentru ceafa, spatar reglabil cu opt puncte mobile de masaj si suport ajustabil pentru gambe. Prin manevrele corect realizate cu suficienta blandete, intr-un mod lent si ritmic, fotoliile de masaj ofera o metoda terapeutica eficienta care surprinde prin efectele pozitive care pot fii constatate dupa doar cateva minute.